Wax Melt chocolate bar Pistachio

7.00

Wax Melt chocolate bar Pistachio

Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον χώρο σας επιλέγοντας τη σοκολάτα Pistachio. Ένα άρωμα ιδιαίτερο, Πρωταγωνιστής απο μόνο του. Λαχταριστή γλυκιά κράμα και φυστίκι Αιγίνης, απόλυτα gourmand άρωμα.

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 690chocolatebarPistachio Κατηγορίες: ,

Καθαρό Βάρος: 35-40g.

Η Νέα συλλογή μας είναι εδώ με τα αγαπημένα μας απαγορευμένα αρώματα που θα ξεκλειδώσουν μαγικές στιγμές σε κάθε χώρο. Η νέα συλλογή μας είναι εμπνευσμένη απο τα αρώματα που μας δημιουργούν συναισθήματα και διεγείρουν τις αισθήσεις. Ένα ταξίδι στο χρόνο, σε παρελθόν και μέλλον μέσω μιας προσμονής.

Μπορείτε να κόψετε κάθε φορά όσο χρειάζεστε και να το τοποθετήσετε στο ζεστό καυστήρα σας ώστε να διαχυθεί το άρωμα σε όλο το χώρο. Προσοχή σε ζεστά και κρύα ρεύματα αέρα που μπορούν να επηρεάσουν την ένταση και την καύση του αρώματος.

Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και δημιουργούνται με φυτικό κερί. Φτιάχνονται με αγάπη και μεράκι και χρόνο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τους.

Ιδανικό για υπνοδωμάτιο, κουζίνα, σαλόνι.

Οδηγίες Καύσης:

• Χρησιμοποιείτε Καυστήρες ειδικά για την καύση των wax melts.
• Μην αφήνετε ποτέ καυστήρες που καίνε χωρίς επίβλεψη.
• Χρησιμοποιείτε τους καυστήρες σε σταθερές επιφάνειες και κρατήστε τους μακριά απο εύφλεκτα αντικείμενα.
• Μην κρατάτε την καύση των wax melts παραπάνω απο 4 ώρες την κάθε φορά.
• Κρατάτε μακριά από παιδιά και κατοικίδια.
• Καθαρίστε τον καυστήρα σας μετά από κάθε εναλλαγή αρώματος για καλύτερα αποτελέσματα.

!extra tip! μπορείτε να το κόψετε κάθε φορά για να χρησιμοποιήσετε όσο χρειάζεστε. Βάλτε το στον ζεστό καυστήρα σας και δείτε τους ιριδισμούς να χορεύουν.

*Κάθε αντικείμενο είναι χειροποίητο. Όπως όλα τα χειροποίητα προϊόντα, μπορεί να έχουν κάποιες ατέλειες όπως: μικρό αποχρωματισμό του κεριού, ελαφρώς άστοχη ετικέτα, μικροσκοπικά σημάδια στο εξωτερικό του βάζου κλπ.
Κανένα από αυτά δεν επηρεάζει την ποιότητα του κεριού.